Benytt sjansen og opplev Oslo. Weekendtilbud og muligheter

Hvis man ønsker å benytte muligheten til et weekend opphold i Oslo etter seminaret på torsdag, kan vi gjerne være behjelpelig med å sy sammen en pakke bestående av overnatting + eventuelle aktiviteter i form av konserter, teater eller andre arrangementer som dere har lyst til å besøke. Under har vi listet opp ulike tilbud som skjer i Oslo weekenden 20-22.september. Hvis dere ønsker å benytte dere av dette, gir dere bare beskjed i en mail til oss på:
info@vvsforum.no Mrk. PAM Norge – Støpejernseminar / Oslo.
Arrangementene blir fort booket opp, så det er viktig å være raskt ute.

Her får info og priser om hotellet
Forslag til overnatting for
en weekend i Oslo.

Velkommen til Scandic St. Olavs plass 1. 0165 Oslo. I rolige omgivelser kun et steinkast fra Karl Johans gate. Det perfekte utgangspunkt for de som søker storby og opplevelser.
Tlf. 23 15 56 00

Finn veien med Google maps.

Trykk for mer info

D.D.E. fikk nylig juryens hederspris under Spellemann, samtidig som de solgte ut Rockefeller-konserten 21. september et halvt år før tiden. Dermed er det nå klart for ekstrakonsert dagen før!
Bill. kr. 420,- + bill.avg. 18 år leg. 
Dørene åpner kl. 20.00.

Trykk for mer info

Høstutstillingen 2019
Statens 132. kunstutstilling
Kunstnernes Hus 7. september – 13. oktober. Åpningstider: Tirsdag–fredag 09.00–18.00 (09.00–11.00 forbeholdt skoleklasser) Lørdag–søndag 11.00–18.00. Priser: Voksen kr 100,–, Student / Honnør kr 60,– , Under 16 år, gratis inngang

Trykk for mer info

Det Norske Teater.
Trilogien ved Jon Fosse
Ein kjærleikstrilogi mellom svevn, draum og vaken tilstand.
Huslause og svevnlause vandrar den høggravide Alida og barnefaren Asle rundt i det regntunge Bjørgvin. Dei har måtta forlate heimbygda, og no er tida for at ho skal føde komen, men ingen vil gje dei husrom. I desperasjon tyr det unge paret til drastiske løysingar, som dei seinare blir stilte til ansvar for.

Trykk for mer info

Oslo Nye Teater.
Kari Ann Grønsund.
En vandring gjennom livet.
Scene: Teaterkjeller´n
Pris kr. 385,- inkl. billettavgift.
Varighet: ca 1 time og 10 min.

Trykk for mer info

Heine Totland og Gisle Børge Styve
Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.
Deres forrige forestilling «Musikk e komme for å bli» ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter, i Bergen, Oslo og på turne over hele landet.
Pris kr. 465,- + avg.
Spilletid ca. 1 time og 20 min.